Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:36 | 17/07/2024

Aquest web revalida el segell Infoparticipa de la UAB a la transparència

El portal municipal ha tornat a assolir el 100 % dels criteris establerts per a disposar d’aquest distintiu

dimecres 15 març 2023

www.viladecavalls.cat, el portal de l’Ajuntament de Viladecavalls, ha estat reconegut amb el segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona a la transparència i la qualitat dels continguts dels portals de les administracions catalanes. Es dona la circumstància, a més, que es torna a renovar el distintiu aconseguint satisfer novament el 100 % dels indicadors que es tenen en consideració. Únicament 45 municipis dels 947 de Catalunya que s’han avaluat han aconseguit en aquesta ocasió la màxima puntuació.

En total han estat 52 els indicadors que han estat tinguts en consideració dividits en 5 blocs diferents: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics, quina informació s’ofereix sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i, finalment, quines eines s’ofereixen per a la participació de la ciutadania.

El lliurament del distintiu a les administracions que han acreditat la transparència de la informació que ofereixen tindrà lloc dilluns 20 de març en un acte a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. Per a més informació sobre l’Infoparticipa, podeu visitar el web del Mapa Infoparticipa.