Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:09 | 24/07/2024

Arranjada la plaça Nova de Can Trias

L'Ajuntament de Viladecavalls va finalitzar la setmana passada les obres d'arranjament de la Plaça Nova de Can Trias per ampliar l'espai central, guanyar una zona d'ombra i reforçar la seguretat d'aquest espai públic.

dilluns 04 febrer 2019

Els treballs realitzats consten de la demolició de la jardinera central i reposició del paviment, reubicació de la font al costat de la mitgera de l'aparcament, amb la consegüent prolongació de l'enreixat de drenatge fins a la nova ubicació, així com la instal·lació d'una tanca metàl·lica emmarcada d'1,50 metres sobre el mur mitjaner existent per evitar el risc de caigudes cap a l'aparcament i el pintat de totes les parets mitgeres de la plaça i els murs de l'edificació adjacent.

També s'ha creat una zona d'ombra amb un sistema de ràfia sintètica a una estructura ja existent a la plaça, s'ha reparat una jardinera malmesa a conseqüència dels aiguats del 15 de novembre passat i s'han renovat les plantes de l'entorn.

Amb l'arranjament s'ha guanyat 24 m2 d'espai lliure d'obstacles a la part central de la plaça fent-la més amable per al veïnat i les famílies que porten els seus infants a la llar d'infants municipal de Can Trias.

Aquesta actuació formava part de les inversions del Pressupost Municipal 2018 i ha tingut un cost final de 15.738 euros.

Galeria d'Imatges

Zona d'ombra de la plaça Nova