Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:40 | 21/07/2024

Arrenca a Viladecavalls el programa d'ocupació juvenil "Projectes Singulars" del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va posar en marxa la primera edició del programa "Projectes Singulars" el passat 25 de gener a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca Pere Calders de Viladecavalls. Un total de 13 joves, dels quals 10 eren de Viladecavalls, van participar en la sessió informativa. El Regidor de Joventut de l'Ajuntament, Jesús Porres, va assistir en representació del Consistori.

dilluns 28 gener 2019

"Projectes Singulars" és un programa de foment de l'ocupació de la població jove de la comarca en el sector de la Indústria impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i es dur a terme a 8 municipis del Vallès Occidental, entre els quals es troba Viladecavalls.

Les persones interessades a participar en aquest programa han de tenir edats compreses entre els 16 i 29 anys, demandants de feina i haver-se inscrit prèviament al programa Garantia Juvenil.

El projecte és finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i es durà a terme fins a finals del 2019.

Durant aquest temps, els joves rebran formacions de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil.