Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:08 | 12/07/2024

Arriba el concurs del cartell de Festa Major de Viladecavalls 2018

L'Ajuntament de Viladecavalls obrirà en els pròxims dies el termini per presentar els cartells del concurs de Festa Major 2018.

dijous 10 maig 2018

El concurs s'adreça a persones creatives, professionals del disseny gràfic i la il·lustració, majors de 16 anys, que vulguin crear la imatge de la Festa Major de Viladecavalls d'enguany.

Les mides del cartell hauran de ser de 43cm x 26cm, presentat sobre un suport de cartolina blanca i es podrà fer amb qualsevol tècnica o estil que pugui ser reproduïda i impresa a 4 colors, basat en el tema que motiva el concurs.

L'elecció del cartell guanyador es realitzarà per votació popular. Les persones que vulguin votar la seva opció ho podran fer apropant-se a la biblioteca Pere Calders on s'exposaran els cartells participants.

L'Ajuntament de Viladecavalls atorgarà un premi únic per a l'obra guanyadora que passarà a ser la imatge de la cartelleria, el programa d'activitats i de la publicitat en mitjans de difusió digital de la Festa Major de Viladecavalls 2018.

En els pròxims dies, s'ampliarà la informació del concurs, com ara el termini i el lloc de presentació de les obres i el premi. Aneu preparant els vostres cartells! #SomFestaMajor