Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:42 | 24/07/2024

Arriba la 4a Gala de l'Esport de Viladecavalls

Obertes les inscripcions a tota la ciutadania dels premis al millor i la millor esportista de Viladecavalls i reconeixements de les entitats esportives al seu personal.

dimarts 07 gener 2020

L'Ajuntament ha organitzat pel pròxim 28 de març de 2020 la quarta Gala de l'Esport de Viladecavalls. Un esdeveniment, obert a tothom, que té com a objectiu el reconeixement a les entitats i esportistes que, amb el seu treball i esforç, promouen els valors de l'esport tant a Viladecavalls com en el conjunt del territori.

Les categories als premis són:

  • Reconeixement per part de les entitats d’una persona que mereixi rebre’l per la seva dedicació, professionalitat, aportació a l’entitat.
  • Modalitat individual al millor i la millor esportista de Viladecavalls 2019. Proposta d’un/a esportista que hagi sigut significatiu per algun valor, mèrit o èxit durant el període comprés des de final de temporada 2018-2019 i el principi de la 2019-2020.
  • Premi de Reconeixement Honorífic de l’Esport de Viladecavalls. Aquesta categoria quedarà subjecte a la valoració que l’Ajuntament pugui fer dels mèrits a una trajectòria, dedicació, èxit esportiu o situació vinculada a l’esport (col·lectiu o esdeveniment) del municipi que vulgui ser reconeguda.

Les candidatures s’hauran de presentar abans del dia 24 de gener de 2020 i s’han de tramitar a l'oficina de registre de l'ajuntament, situada al carrer Antoni Soler i Hospital 7-9, en horari d'atenció al ciutadà. Les bases reguladores es poden consultar en el següent enllaç:

https://www.viladecavalls.cat/basesprocediment-millor-esportista-2019-viladecavalls-1.pdf