Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:20 | 13/07/2024

Arriba la Festa Major del 4 al 8 de juliol

El municipi es vestirà de festa amb prop d'una trentena de propostes

dijous 27 juny 2024

Tot està a punt perquè, en els pròxims dies, Viladecavalls se submergeixi en la seva Festa Major, la celebració més gran del municipi, amb una trentena d'activitats programades. La festa començarà el 4 de juliol amb la inauguració d'exposicions, el Sopar dels Genets i un concert del Cor de Sant Martí. No obstant això, la major part de les activitats es concentraran a partir del divendres 5, quan es donarà oficialment el tret de sortida a la Festa amb el pregó de l'IES Viladecavalls, que celebra el seu vint-i-cinquè aniversari. La jornada inclourà també un sopar popular, els concerts dels grups de versions COCO i La Nit del Canet, i la nit jove amb el DJ Enka.

Durant el cap de setmana, els vilatans podran gaudir d'una gran varietat d'activitats familiars, l'Escalabirres, la cercavila de cultura popular i tradicional, o el correfoc. La música serà protagonista amb les actuacions de The Txandals, Big Mouthers, una nit de discjòqueis, i el grup de gòspel Gospelins Terrassa. A més, hi haurà exhibicions de ball i una nit de teatre amb l'obra “Festa grossa” de Fel Faixedas i Carles Xuriguera.

Per obtenir informació detallada, podeu consultar el programa en la seva versió digital aquí.

Festes segures

Un dels aspectes més destacats de la Festa Major és garantir un entorn segur. En aquest sentit, s'han establert novament diverses mesures com un bus nocturn que recorrerà els diferents nuclis del municipi els dies 5 i 6 de juliol, des de les 2 de la matinada fins a les 6.30 hores. A més, per prevenir i actuar davant actituds masclistes o comportaments sexistes, s'instal·larà un Punt Lila a partir de la mitjanit del divendres 5 de juliol a la plaça de la Masia de Can Turu, i el dissabte 6 al pati de l'Escola Rosella. En els mateixos dies i llocs, també hi haurà una carpa del projecte Som.Nit, destinada a prevenir, informar i reduir els riscos associats al consum de drogues.