Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:53 | 13/07/2024

Arriben les festes majors dels barris de Viladecavalls

3 dies d’activitats a Can Trias i Les Carenes de Can Turu per celebrar les seves festes majors

dijous 15 juny 2017

Demà divendres 16 de juny, els barris de Can Trias i Les Carenes de Can Turu iniciaran les seves respectives festes majors, organitzades per les associacions de veïns amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls. 

Els veïns i veïnes de Can Turu i Can Trias viuran 3 dies de celebració de festa major amb activitats per a grans i petits. Dinars i sopars populars, concursos de truites o de dibuix, música per a tots els gustos, balls i el tradicional rom cremat no faltaran a la festa. A més, a Can Trias, el Club de Petanca els XIII ha organitzat diumenge el Gran Torneig de Petanca de Festa Major Can Trias 2017.

En els pròxims mesos, La Planassa, Sant Miquel de Guanteres i Can Corbera també celebraran les seves festes majors. Així com la Festa Major de Viladecavalls organitzada per l’Ajuntament que començarà el dimecres 5 de juliol i s’allargarà fins al dilluns 10.

Des de l’Ajuntament us animem a participar en aquestes festivitats dels barris de Viladecavalls i fer-vos vostra, sigueu del barri que sigueu, la il·lusió amb la qual les associacions i la resta de veïns preparen i esperen aquests dies de celebració.

 

Podeu consultar el programa de cada barri a continuació: