Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:57 | 14/07/2024

Arriben les Tardes d'aigua a Viladecavalls

La plaça de la Masia de Can Turu i la plaça Nova de Can Trias acolliran un seguit d'activitats lúdic-recreatives, amb l'aigua com a protagonista, a partir de la setmana vinent fins al 30 de juliol.

divendres 13 juliol 2018

"Tardes d'aigua" és un projecte impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls que té per objectiu oferir activitats relacionades amb l'aigua, adreçades a tots el públics i en especial als més menuts, que ajudin a passar aquests dies de calor d'una manera divertida, lúdica i refrescant. 

Les activitats, que consistiran en curses de relleus amb aigua, jocs amb pistoles d'aigua, realització de bombolles gegants, globus d'aigua, entre altres, es realitzaran a partir de la setmana vinent, els dimarts i dijous a la plaça de la Masia de Can Turu i a la plaça Nova de Can Trias, els dimecres i divendres, de 17.00 a 18.30 hores. 

Totes les activitats de les "Tardes d'aigua" són gratuïtes i obertes a tots els públics. En els cas dels menors de 12 anys, aquests hauran d'anar sempre acompanyats d'una persona adulta al seu càrrec.