Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:02 | 21/07/2024

Atenció! Tall d’accés al trànsit a la C-16

divendres 18 març 2022

El próxim 21 de març, les obres derivades del IV cinturó, obliguen a tallar la circulació de l’accés a l’autopista C-16 des de la rotonda situada a la B-245, al seu pas pel Polígon d’Activitats Econòmiques (PAES) Can Mitjans. 

Des de l’ajuntament s’ha treballat intensament per tal de minimitzar les molèsties ocasionades a la ciutadania però davant la decisió unilateral de la Demarcació de Carreteres de l’Estat, les restriccions de trànsit s’iniciaran dilluns, 21 de març. 

Les actuacions de reforma permetran connectar aquest ramal a les vies col·lectores laterals per on discorre la nova traça de la C-58, i suprimir així, l’accés actual a l’autopista C-16 en sentit Terrassa – Barcelona. 

El trànsit serà desviat per la B-245, cap a la traça antiga de la carretera C-58 per Can Tries, i la incorporació a l’autopista C-16/C-58 en sentit Terrassa – Barcelona, es farà per l’accés existent enfront el Roc Blanc.  

D’acord amb les dades facilitades pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), l’actuació comportarà el tancament d’aquest accés per un període mínim de dos mesos.