Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:14 | 13/07/2024

Aturem la discriminació LGTBIQ+ en l'Educació i arreu!

Un dels principals motius que fan de l’assetjament entre iguals a les aules i més enllà és la invisibilitat d’aquest fenomen. Els mateixos infants i adolescents assetjats tenen moltes dificultats per denunciar-ho i per explicar-ho a la família i l’entorn perquè creuen que no tindran el seu suport.

dilluns 22 juny 2020

L’assetjament escolar per Orientació Sexual, Identitat i/o Expressió de Gènere (OSIEG) pot portar a l’abandonament del centre educatiu, la desmotivació personal i fins i tot a comportaments autolesius dels infants, adolescents i joves que el pateixen tant a les aules com fora de l'escola.

Us recomanem l'informe de La Taula del Tercer Sector "L’LGBTI-fòbia entre infants i adolescents Una problemàtica social a resoldre" elaborat per l'Observatori contra l'Homofòbia en el qual podeu aprofundir en aquesta problemàtica.

Enllaç al dossier: L’LGBTI-fòbia entre infants i adolescents Una problemàtica social a resoldre

Lluitar contra els actes que atemptin contra les llibertats i els drets tant col·lectius com individuals de les persones és un dels deures d’aquest ajuntament i fem una crida a tota la ciutadania perquè s’uneixi en aquesta defensa.