Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:35 | 16/07/2024

Avança la construcció del nou espai lúdic per a la gent gran a Viladecavalls

dimecres 14 gener 2015

L’Ajuntament de Viladecavalls va iniciar el passat 23 de desembre la construcció del “Circuit de Salut” a la plaça Rosa dels Vents de Can Trias, un nou espai lúdic i de benestar amb més de 60 m2 destinat a la gent gran del municipi. 

Un pèndol doble, una roda de braços, el gir de cintura i una bicicleta estàtica són alguns dels elements de gimnàstica a l’aire lliure que conformaran  el “Circuit de Salut”. Aquests aparells combinen exercicis suaus i senzills, permetent a la gent gran treballar la motricitat, el moviment i les articulacions de braços i cames.

A dia d’avui, ja s’han instal·lat els 5 elements de gimnàstica, i es treballa en la regularització del ferm, la construcció d’un tancament de fusta per accedir a l’espai lúdic i altres tasques de condicionament.

Les polítiques per a la gent gran han estat una de les principals línies de treball de l’Equip de Govern durant tota la legislatura. El Consistori continuarà desenvolupant accions per tal de millorar i garantir la qualitat de vida de la gent gran.

 

Circuit Salut 2