Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:29 | 22/07/2024

Avancen els treballs de reparació del tram de la Ctra. de Sant Llorenç afectat per un esvoranc al subsòl

Els treballs de reparació de la carretera de Sant Llorenç en el tram que passa per sobre del torrent de Can Trias, afectat per una greu incidència en el subsòl, avancen a bon ritme i es manté la previsió del termini de les obres que s'espera que finalitzin en 4 mesos.

dilluns 04 febrer 2019

El passat mes de desembre, tècnics municipals van detectar la incidència durant una inspecció rutinària de les obres d'emergència en aquesta via, la qual va patir desperfectes en els talussos,  la caiguda d'arbres i altres incidències, arran de les intenses pluges que va afectar tot el municipi el passat 15 de novembre.

Tan sols un metre de paviment asfàltic separava la superfície d'un espai buit de 10 metres d'alçada, produït pels moviments de terres provocats per l'aigua de les pluges. Des de l'Ajuntament es va procedir amb urgència a establir un perímetre de seguretat de la zona i es van destinar tots els recursos per iniciar els treballs de reparació, donat que el tancament d'aquesta via dificulta la mobilitat dels veïns de la zona, a més d'alterar el recorregut de la línia de bus i el transport de mercaderies que utilitza aquesta via de Sant Miquel de Guanteres.

El passat 22 de gener, es va dur a terme la desbrossada de l'àrea de treball i es van realitzar diverses proves tècniques per donar pas la passada setmana als treballs d'accés a l'espai buit i poder continuar així amb l'obra de reparació.

Podeu consultar la infografia de la incidència en el següent enllaç: http://bit.ly/ajviladecavalls_ctrasantllorenç