Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:47 | 18/07/2024

AVÍS COVID-19! Detectat un cas positiu al grup 3r A d’ESO

dilluns 21 setembre 2020

Informen que a la classe 3r A ESO de l’Institut de Viladecavalls s'ha confirmat un cas positiu en les proves realitzades per a la detecció de la COVID-19. 

S’han fet totes les gestions seguit el protocol de CATSALUT i posat en marxa l'aplicació TRAÇACOVID, mecanismes establerts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Des de CATSALUT informen que immediatament quedi en quarantena tot el grup. Per tant, cap alumne/a de la classe no podrà anar a l'institut des d’avui 21 de setembre i fins al dijous 1 d'octubre. La data d'incorporació serà el divendres 2 d'octubre si el protocol no marca el contrari.

La referent del CAP contactarà amb les famílies afectades al llarg d'aquesta setmana per informar de com i quan es faran les proves PCR. No és necessari que contacteu individualment amb el vostre CAP de referència. Mentre no disposeu del resultat d'aquesta prova, cap altre membre de la unitat familiar haurà d'estar confinat excepte si presenta símptomes.

El professorat del grup rebrà instruccions sobre com continuar amb les classes de manera telemàtica durant aquest període. Cal que els vostres fills i filles estiguin pendents del correu electrònic per part de l’institut per rebre aquestes instruccions.

Si es produís qualsevol canvi en aquesta situació us ho comunicarem immediatament.

Per a més informació contactar amb l’Institut.