Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:19 | 19/07/2024

AVÍS IMPORTANT: Tancament d'oficines i suspensió de terminis

dimecres 18 març 2020

 
La declaració de l’estat d’alarma a causa del coronavirus SARS-CoV2, comporta:
  • La suspensió dels terminis dels procediments administratius i judicials, tant de prescripció com de caducitat.
 
Com a conseqüència de l’aplicació  del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, de  mesures aprovades amb la finalitat  de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19 i,  de forma temporal,  des de l’Ajuntament de Viladecavalls, atendrem les vostres consultes exclusivament per aquests canals:
 
 
TELEFÒNICAMENT: Reforcem el servei telefònic per resoldre els vostres dubtes en tramitació i/o consultes i per a la sol·licitud de Cita Prèvia.
 
Podeu contactar en horari de 8:30 a 14h. al telèfon 93 788 71 41 o correu electrònic oac@viladecavalls.cat
 
 
TRAMITEU TELEMÀTICAMENT : mitjançant el web municipal www.viladecavalls.cat
 
Abans de trucar, consulta la fitxa del tràmit que trobaràs al banner TRÀMITS I GESTIONS.  Escriu al cercador el nom del tràmit que vols fer. Localitzat el tràmit que vols fer i  llegeix atentament la informació. Fes clic a TRAMITAR. Complimenta la sol·licitud i adjunta la documentació.Si tens dubtes, truca’ns i t’acompanyarem telefònicament en la tramitació. Si el servei telefònic comunica, pots enviar un correu electrònic a oac@viladecavalls.cat indicant el teu nom, el tràmit que vols fer i  telèfon de contacte. Contactarem amb tu l’abans possible.
 
 
SI SOLICITEU CITA PRÈVIA: indiqueu el tràmit que voleu fer.
 
Recordeu que només s’atendran tràmits que tinguin la consideració d’urgència. I que no puguin tramitar-se electrònicament.
 
 
 
Gràcies per la vostra comprensió.