Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:45 | 17/07/2024

Avís obres al Barri de Can Trias

Concretament, es duran a terme tasques d'asfaltat als camins transitables de la plaça Roc Blanc i s'iniciaran els treballs previs i les proves tècniques de les obres del carrer Pintor Greco.

dilluns 18 març 2019

Asfaltat als camins transitables de la plaça Roc Blanc

Els treballs han començat avui dilluns i es preveu que finalitzin el 22 de març. Aquestes feines no afectaran el trànsit rodat, ja que se centraran a allisar i asfaltar els camins interiors de la plaça situada entre els carrers Indústria i Joan Miró.

 

Obres de conservació i manteniment del carrer Pintor Greco

Els treballs començaran el pròxim 25 de març i es preveu que finalitzin a principis de maig. Les tasques a realitzar contemplen el reasfaltat de les calçades, la reparació i substitució dels panots de les voreres i el paviment de la rambla central, es crearà un espai adequat per ubicar les noves bateries de contenidors i es realitzaran passos de vianants elevats en tres cruïlles del carrer. D'aquesta manera, s'habilitaran aparcaments i carrils de circulació per les dues bandes on no podran circular vehicles de gran tonatge.

Aquestes obres comportaran la prohibició de circulació i estacionament en tot el carrer mentre durin els treballs. Se senyalitzarà tota la zona d'actuació i s'habilitaran recorreguts alternatius per minimitzar aquestes afectacions.