Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:24 | 15/07/2024

Baixada d'andròmines de Festa Major Viladecavalls 2016

L'Ajuntament de Viladecavalls ja prepara la Festa Major que tindrà lloc del 7 a l'11 de juliol. Un dels actes destacats de la festa és la, ja tradicional, Baixada d' Andròmines, de dissabte 9 de juliol a les 18.00 hores.

diumenge 26 juny 2016

Es tracta d'una cursa de vehicles de construcció pròpia, sense motor i fets amb material de tot tipus. Les inscripcions, que estaran obertes fins al dia 8 de juliol, s'han de fer telemàticament omplint el formulari web, indicant el nom del grup, dels diferents pilots, les seves edats, el nom de l'andròmina i un telèfon de contacte, qualsevol dubte es pot adreçar per correu electrònic a cultura@viladecavalls.cat

Els participants a la Baixada d'Andròmines optaran a diversos premis a l'andròmina més original, la més ràpida i la més treballada.

Instruccions per a la fabricació de l'andròmina

  • Poden participar-hi andròmines de fabricació pròpia i sense motor conduïdes per un o més conductors. És indispensable que disposi de sistema de frens i de direcció adequats i un mínim de tres rodes.
  • L’estructura del vehicle ha de ser adequada, de manera que no en sobresurtin elements perillosos que puguin perjudicar els espectadors ni els mateixos participants.
  • Les andròmines seran examinades per comprovar que compleixen els requisits. En cas contrari no es permetrà la seva participació.​

Podeu consultar les bases del concurs al web municipal de l’Ajuntament de Viladecavalls o al següent enllaç.