Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:47 | 17/07/2024

Balanç del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Viladecavalls 2020

La situació d’emergència provocada per la COVID-19 ha produït canvis dràstics en la situació laboral i econòmica de moltes persones i empreses. Una dada que ho reflecteix és l’augment de la situació d’atur registrat que ha augmentat un 19,9% respecte l’any anterior, segons dades de l’Observatori del Consell Comarcal Vallès Occidental.

divendres 26 febrer 2021

L’Ajuntament de Viladecavalls, a través de l’Àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica, ha continuat oferint un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que busquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen cobrir llocs de treball. Un exemple és que l’any passat es van atendre de forma personalitzada a 552 persones i 14 empreses. Altres dades apunten que un total de 74 persones es van donar d’alta a la borsa de treball que es gestiona des del Servei Local d’Ocupació a través de Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona. I que al llarg de l’any es van gestionar 40 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació oferint 80 llocs de treball, i 29 persones s’han pogut incorporar novament al mercat de treball.

En el balanç de dades, també es destaca la col·laboració amb el Consell Comarcal. L’any 2020, 34 persones residents al municipi van participar de forma activa en Programes de foment de l’ocupació, de les quals 27 van aconseguir un contracte laboral d’entre 6 i 12 mesos.

El Servei Local d’Ocupació atén amb cita prèvia en els següents espais i horaris: 

Centre Cívic Paco Cano 

  • Dilluns per franges horàries (9.00h, 10.30h i 12.00h) en sessions grupals de màxim 6 persones al Club de la Feina
  • Dimarts de 9.00h a 14.00h per atencions individuals. 

L’Altell (Masia de Can Turu) 

Dijous de 9.00h a 14.00h per a atencions individuals 

 

Per concertar hora, cal trucar al 93 788 71 41 o enviar un correu electrònic a slo@viladecavalls.cat

 

L’Ajuntament de Viladecavalls continuarà treballant en l’impuls de l’activitat econòmica, laboral i empresarial del municipi tant amb els recursos tècnics i humans propis com amb la col·laboració amb altres ens que fomentin la igualtat d’oportunitats de la nostra ciutadania.