Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:01 | 25/07/2024

Bases de participació per a la Rua de Carnestoltes i concurs de disfresses 2018 de Viladecavalls

Les bases per participar a la Rua de Carnestoltes i el concurs de disfresses de Viladecavalls ja es poden consultar en el catàleg de tràmits del web de l'ajuntament.

dilluns 29 gener 2018

Les comparses que vulguin participar en la festivitat de Carnestoltes, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer a partir de les 17.30 h, s'hauran d'adreçar a l'Oficina de registre de l'Ajuntament, aportant el formulari específic degudament emplenat, la documentació i assegurança en vigor del vehicle, i un llapis de memòria (pen drive) o CD amb la música de la coreografia, en format mp3.

Les inscripcions s'obriran el pròxim dilluns 5 de febrer i finalitzaran el dijous 8. Podeu consultar tota la informació del tràmit en el següent enllaç.

 

Sopar i ball popular de Carnestoltes

Així mateix, el pavelló de la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà acollirà un any més el tradicional sopar i ball popular de Carnestoltes, a partir de les 21.00 hores. Les persones interessades a assistir-hi hauran d'adquirir prèviament els tiquets del sopar, al preu de 6 euros per tiquet. S'habilitaran dos punts de venda els dies 12 i 13 de febrer, de 10 a 13h a l'Ajuntament i de 15 a 20h en el Centre Cívic Paco Cano de Can Trias.