Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:15 | 22/07/2024

Bombers voluntaris de Viladecavalls presents dissabte, als actes de La Marató de TV3

A partir de les 17h i fins que acabin els actes organitzats per recaptar fons per La Marató de TV3, una unitat mòbil BRL dels Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya del Parc de Bombers de Viladecavalls, es trobarà estacionada a l’inici del carrer Antoni Soler i Hospital.

dijous 15 desembre 2016

Durant aquesta estona, i sempre que no hi hagi una situació d’emergència, els nens i nenes del municipi, podran conèixer de primera mà la feina que realitza aquest servei, pujar al vehicle amb el qual treballen els bombers, veure les eines que hi ha al seu interior i compartir una estona agradable.

La iniciativa durarà tres hores, durant les quals els participants que vulguin pujar al camió de bombers, hauran de fer un donatiu, el qual es sumarà a la recaptació popular de dissabte. En acabar l’activitat, s’obsequiarà els assistents amb un llibre educatiu que conté passatemps, amb el qual els nens aprenen consells de prevenció i localitzar perills.

Viladecavalls no s’atura! Vine aquest dissabte 17 de desembre a la plaça de la Vila, fes el teu donatiu i participa als actes que s’han organitzat.