Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:03 | 13/07/2024

Bona valoració de la passada celebració de la Trail Pujada al Ros 2024

La prova va aplegar un total de 400 participants en els tres recorreguts diferenciats que es proposaven

divendres 24 maig 2024

Un cop celebrada aquest passat diumenge 19 de maig la Trail Pujada al Ros 2024 des de l’organització es valora com a tot un èxit de participació. La cursa promoguda pel Casal Familiar, el Club de Corredors de Fons i l’Ajuntament de Viladecavalls va atreure un total de 400 persones.

Pel que fa als resultats, Sergi Beltran i Nuria Murciego aconseguien la primera plaça en el recorregut de 21 quilòmetres, una prova que enguany presentava força novetats augmentant el nivell de duresa amb alguns trams especialment tècnics. Pel que fa al recorregut d’11 quilòmetres, la victòria va ser per a Oriol Solanes i Abril Rosdevall. 

La jornada es completava amb la Caminada de Marxa Nòrdica inclosa en el calendari de marxes de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb un recorregut de 8 quilòmetres.

 

Agraïments

Des de l’organització de l’esdeveniment s’agraeix, a més de la presència de tots els participants, el treball de les persones voluntàries; el suport de les entitats col·laboradores (Bar-Frankfurt Casal Familiar, Perruqueria Esther Ramon, Cafès Derm, Fruiteria Hnos. Lopez, Wala, Lurbel, Esports Kñera, Bar Punt Blau, Diputació de Barcelona i la FEEC); la dedicació dels Bombers de Viladecavalls, de l’Agrupació de Defensa Forestal, de la Policia Local i de Protecció Civil i la col·laboració de la Batucada de Viladecavalls i Petits Dracs.