Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:51 | 25/07/2024

Bonificació de l’IBI per a famílies nombroses

Les persones interessades poden tramitar les sol·licituds de bonificació de l’Impost de Béns Immobles, adreçades a famílies nombroses, per via presencial o per via telemàtica des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre.

dimecres 16 setembre 2020

Per a efectuar qualsevol tràmit presencial a l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) resulta imprescindible demanar cita prèvia, que es podrà sol·licitar de forma telemàtica a l’enllaç o bé per telèfon trucant al 93 472 91 97.

La tramitació de la sol·licitud també es pot realitzar de forma telemàtica al web www.orgt.diba.cat i des del catàleg de tràmits de l’Ajuntament (per realitzar la tramitació en línia d’aquest tràmit cal accedir amb un dels mitjans d’identificació electrònica vàlids).

Enllaç al tràmit: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html?tramit=107

IMPORTANT!

Aquesta bonificació es concedirà pel període de vigència del títol de família nombrosa i es mantindrà mentre no variïn les circumstàncies familiars i els condicionants establerts en l’ordenança.

Les famílies nombroses que tenen concedida la bonificació d'anys anteriors, tenen vigent el títol de família nombrosa, mantenen els requisits i van autoritzar la consulta de dades a altres administracions, no han de fer el tràmit.