Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:39 | 15/07/2024

Bonificacions fiscals a les taxes de gestió de residus comercials i per autocompostatge

El mes de novembre s’obrirà el termini per a sol·licitar dues bonificacions fiscals relatives a la gestió de residus, tant per activitats comercials com per la ciutadania.

divendres 15 octubre 2021

En el cas dels comerços, l’Ajuntament bonificarà els establiments de Viladecavalls amb una reducció del 25% de la taxa d’escombraries per activitats comercials, sempre que aquests estiguin oberts al públic i en funcionament. Les persones interessades en demanar aquest ajut municipal ho podran fer de manera temàtica a l’Oficina de la Gestió Tributària a Viladecavalls (ORGT) a https://orgtn.diba.cat/Home/seltramit, del 20 de novembre al 30 de desembre.

Pel que fa a la taxa d'escombraries per autocompostatge, les persones empadronades al municipi que tinguin instal·lat i en ple funcionament un sistema d'autocompostatge vinculat a l'habitatge habitual eficient i continu, podran sol·licitar una reducció de la taxa d’escombraries, de manera presencial a l’Oficina de la Gestió Tributària a Viladecavalls, situada al carrer Font del Capellà, 19, demanat cita a: http://www.orgt.cat/cites, o telemàticament a través del següent enllaç: https://orgtn.diba.cat/Home/seltramit, del 2 de novembre de 2021 al 31 de gener de 2022

Més informació dels tràmits:

Reducció 25% Taxa escombraries per activitats comercials: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html?tramit=117

Reducció Taxa Escombraries per autocompostatge: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html?tramit=73