Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:11 | 18/07/2024

Calendari semestral per renovar el DNI

L'Ajuntament de Viladecavalls i l'equip mòbil de la Policia Nacional col·laborem per tal d'obtenir el servei de renovacions del DNI en el nostre municipi, establint un calendari semestral de cites prèvies.

dijous 21 juliol 2022

Us comuniquem les noves dates de desplaçament de l'equip mòbil de la Policia Nacional, perquè els veïns i veïnes de Viladecavalls puguin renovar el DNI: 

Caldrà que les persones interessades truquin per concertar la cita al telèfon 93 788 71 41, en horari de 8.30 a 14.00 h. 

Podeu consultar tota la informació del tràmit a CITA PRÈVIA RENOVACIÓ I/O EXPEDICIÓ DNI  

Recordem que les persones incapacitades o aquelles persones amb dificultats de mobilitat, si acrediten, mitjançant un certificat mèdic, que tenen dificultats per desplaçar-se poden sol·licitar el desplaçament de l'equip mòbil al seu domicili. Podeu consultar el tràmit a RENOVACIÓ I/O EXPEDICIÓ DNI PERSONES SENSE MOBILITAT 

Les dates d’expedició i lliurament de documents DNI d’aquest semestre seran els 5 d’octubre i dia 1 de desembre com a dates d’expidició i el dia 11 d’octubre i el 9 de desembre com a dates de lliurament, respectivament.