Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:14 | 25/07/2024

Campanya de prevenció del càncer de pell a la farmàcia de Can Trias

El col•legi de farmacèutics de Barcelona i la Unitat de Melanoma (udm) de l'Hospital Clínic de Barcelona inicien una nova campanya de prevenció del càncer de pell sota el lema “Abans de deixar-t’hi la pell, consulta”.

dilluns 21 maig 2018

Des del 23 de maig, Dia mundial del Melanoma, fins al 13 de juny, Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, més de 270 farmàcies de la província de Barcelona, adherides a la campanya, oferiran avaluacions gratuïtes a les persones interessades que vulguin conèixer els seus factors de risc de patir càncer de pell i les mesures que cal prendre en funció del seu risc.

L'avaluació consta d'un breu qüestionari amb preguntes relacionades amb antecedents familiars o el control dermatològic que segueixen les persones participants.

Els veïns i veïnes de Viladecavalls que vulguin participar en la campanya es podran adreçar a la farmàcia Troiano Goma R., situada a l'Avinguda Barcelona de Can Trias en l'horari habitual de l'establiment, des del pròxim dimecres fins a la finalització de la campanya.