Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:38 | 22/07/2024

Cancel·lat el 6è cicle de VIU LA VEU. Es celebrarà el 2021

dilluns 27 abril 2020

Davant la situació d’incertesa actual i tot i que estem fermament convençuts que passarà i sortirem reforçats d’aquesta crisi, l’Ajuntament de Viladecavalls ha decidit suspendre l’edició de Viu la Veu 2020 prevista pels dies 12, 26 de juny i 3 i 9 de juliol.

L’equip tècnic municipal ha valorat les restriccions preventives sanitàries contra la pandèmia COVID19 que estem vivint i en aquestes circumstàncies no es pot mantenir, ni el format ni l’essència del projecte, així com tampoc es pot gaudir de la música a l’espai de la terrassa de l'EMM Pau Casals amb les extraordinàries vistes a Montserrat. S’ha contemplat també la possibilitat d’ajornar el cicle de concerts però no ha sigut viable per motius climatològics.

Les circumstàncies actuals obliguen a prendre mesures excepcionals però sempre pensant el millor per a la ciutadania que convidem a celebrar a tots i a totes junts l’any vinent amb més ganes i el mateix esperit que l’ha fet únic i inigualable.

Des de l’Ajuntament demanem que tingueu molta paciència, que seguiu a casa desitjant el moment de poder sortir i gaudir de la música en directe en un entorn privilegiat.