Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:28 | 23/07/2024

Cantada de les Llúcies a la plaça de la Vila

dijous 10 desembre 2020

A Viladecavalls hi ha tradicions que no volem perdre, diumenge és Santa Llúcia, i avui 10 de desembre, els nens i nenes d'educació infantil de P5 de l'Escola Rosella han participat aquest matí en la tradicional “Cantada de les Llúcies”.

Aquest any davant les restriccions per la pandèmia no s’ha pogut celebrar com sempre, i s’ha hagut de limitar el nombre d’infants a dos grups sense convocar l’assistència de familiars, com altres anys.

Els nens i nenes que han vingut en representació de tots els infants del municipi, han estat rebuts a la plaça de la Vila per l’alcaldessa, Cesca Berenguer i el regidor d’ensenyament Marc González que els han lliurat els tradicionals “Martinets” per desitjar amb aquest dolç unes bones festes a tothom.

L’acte ha estat organitzat complint amb les mesures necessàries, com el control d’accés, punts de gel hidroalcohòlic i delimitació dels espais interiors de la plaça, i la cantada s’ha realitzat amb èxit.

Els nens i nenes, han sigut molt obedients i atents al professorat que el guiava, es desplaçàvem ordenats amb fileres i esperaven el seu torn en cadires separades amb la distància de seguretat establerta, això sí, amb la il·lusió de sempre.

Fem un Nadal responsable