Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:10 | 16/07/2024

Cap de setmana de cultura, esport i tradició

El proppassat cap de setmana, Viladecavalls va acollir tres actes d'àmbits molt diversos però amb un denominador comú, la vitalitat de la gent de la nostra vila.

dilluns 28 maig 2018

Emotiva tarda flamenca al centre cívic Paco Cano

Dissabte 27 de maig a la tarda, l'associació AS-Cultural de Can Trias va celebrar la festa Arte Flamenco a l'auditori del Centre Cívic Paco Cano, en la qual el públic va poder gaudir amb l'exhibició de Mónica Arrabal i les seves alumnes, l'actuació del guitarrista Juan Gallardo i l'emotiva veu de la cantaora Estrellita Grana.

 

Festa Arte Flamenco

 

38a edició de la Cursa popular del Casal Familiar de Viladecavalls

L'endemà, prop de 300 corredors de dins i de fora del municipi van participar en la 38a edició de la cursa popular del Casal Familiar de Viladecavalls repartits en 3 modalitats; la 2a edició de la cursa de muntanya Pujada al Ros iniciada a les 9.00 hores amb un recorregut de 13 km i un desnivell de 650 metres, la mini cursa de 3,5 km i les curses infantils de 2 i 1 km.

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va ser l'encarregada de lliurar els premis als guanyadors i guanyadores d'aquesta nova edició de la cursa popular del Casal Familiar de Viladecavalls.

Cursa Casal Familiar 2018

 

Els productes de les cooperatives de l'Escola Rosella van tenir bona sortida

Aprofitant la gran concentració de públic i esportistes que participaven en la cursa popular, els i les alumnes de 5è de l'Escola Rosella van instal·lar dues carpes en les quals van posar a la venda els productes de les seves cooperatives, World of boats i Guqui, que han fabricat en els darrers dies i que havien de vendre en un acte important de Viladecavalls per continuar amb el programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola) de la Diputació de Barcelona, iniciat a l'escola la passada tardor.

 

Cooperatives Escola Rosella Cooperatives Escola Rosella

 

El Maestrat de Terrassa es va tornar a aplegar a Viladecavalls

L'associació cultural del Maestrat de Terrassa va celebrar un any més el seu aplec a l'ermita de Sant Miquel de Toudell diumenge al matí, amb la participació de l'EMM Pau Casals que va amenitzar la trobada amb l'actuació del conjunt de guitarres i la Viladecavalls Ensemble formada per alumnes de l'escola de música municipal.

 

Aplec del Maestrat de Terrassa