Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:46 | 19/07/2024

Cap de setmana de festa major a Les Carenes de Can Turu i Can Trias

Els barris de Les Carenes de Can Turu i Can Trias celebraran un any més la seva festa major a partir de demà divendres 15 de juny fins al diumenge.

dijous 14 juny 2018

Durant el cap de setmana, ambdues festes majors organitzades per les seves respectives associacions de veïns oferiran activitats pensades per a tots els públics, com ara dinars i sopars populars, exhibicions de balls, concursos o festes infantils.

Les Carenes de Can Turu i Can Trias són els barris de Viladecavalls que donen el tret de sortida a les grans festes d'estiu de les urbanitzacions de Viladecavalls i continuaran amb les de La Planassa els dies 20, 21 i 22 de juliol, Sant Miquel de Guanteres els dies 27, 28 i 29 de juliol i Can Corbera l'1 i 2 de setembre. Cal recordar que la Festa Major de Viladecavalls d'enguany se celebrarà del 4 al 9 de juliol amb moltes novetats respecte a les anteriors edicions, com ara canvis de localització o activitats que es realitzaven per tradició en un dia concret.

Així doncs, us animem a participar en les festes dels barris de Viladecavalls, tot recordant el civisme i el respecte pels veïns i les veïnes, així com pels espais públics, perquè tothom pugui gaudir d'aquesta època festiva que encetem un any més a la vila.

Podeu consultar el programa d'activitats de les festes majors de Les Carenes de Can Turu i Can Trias en els següents enllaços: