Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:15 | 23/07/2024

Capvespres a la plaça inicia el cicle cultural amb bona participació

El cicle “Capvespres a la plaça” es va inaugurar el passat divendres 28 de maig, a la plaça de la Vila, amb una bona assistència de públic, tant en el concerts de les bandes de Jazz de l’Escola Municipal de Música Pau Casals com en l’actuació de la banda Wax & Boogie, concert recuperat del programa del Festival de Jazz de Terrassa de l’any passat.

dilluns 31 maig 2021

Cesca Berenguer va presentar el cicle abans de donar inici a les actuacions de jazz, en què va manifestar la necessitat d’avançar pas a pas cap a la normalitat, així com oferir a la ciutadania propostes que dinamitzin l’activitat cultural del municipi d’una manera segura. Durant l’acte es van mantenir totes les mesures sanitàries per fer front a la COVID-19.

Capvespres a la plaça” és un cicle d’espectacles musicals i teatrals organitzat per l’Ajuntament de Viladecavalls que es duran a terme durant els mesos de maig, juny i juliol a la plaça de la Vila i a l’amfiteatre municipal.

El pròxim concert del cicle tindrà lloc el divendres 4 de juny a les 20.00 hores amb l’actuació de la Karaoke Band, en el marc dels 25 anys de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

Per assistir als actes és necessari reservar plaça a través del formulari digital que trobareu en el següent enlaç: https://www.viladecavalls.cat/reserves_esdeveniments_cultura_lleure