Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:58 | 15/07/2024

Carla Caballé, Júlia González i Manuel Pérez premiats com a millors esportistes de l'any 2017 de Viladecavalls

Viladecavalls va celebrar el passat dissabte 14 d'abril la segona edició de la Gala de l'Esport en la qual es van dur a terme un seguit de reconeixements i es va escollir els i les millors esportistes locals de l'any 2017.

dilluns 16 abril 2018

La gala, organitzada per l'Ajuntament de Viladecavalls, va tenir lloc en el pavelló municipal Sebastià Homs, a les 21.00 hores, amb una assistència que va fregar les 500 persones. Una xifra superior a la de l'any anterior que fa palesa la bona rebuda d'aquesta iniciativa municipal entre els veïns i veïnes de Viladecavalls.

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va donar la benvinguda a tothom i va animar a totes i tots els esportistes i entitats vinculades a l’esport local a continuar amb la seva tasca tan important pel nostre  municipi.

A la gala van assistir les entitats esportives i esportistes locals així com la totalitat dels regidors i regidores del Consistori. L’acte també va comptar amb representants de municipis veïns com són l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i la 3a tinent d’alcaldia de Terrassa, Eva Candela, el regidor d’Esports d’Ullastrell, Francesc Durán, i el regidor d’Esports d’Olesa de Montserrat, Jordi Martínez. El món esportiu i federatiu català també va tenir presència a la gala amb l’assistència d’en Lluís Vergés de la Federació catalana de bàsquet, en Jacobo Domènec de la Federació catalana de futbol, Albert Mendoza del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat, Daniel Nart del Consell Esportiu del Vallès Occidental i en Josep Beltran del Consell Comarcal del Vallès Occidental, entre altres.

Una mostra més de l'entitat que està agafant la Gala de l'Esport de Viladecavalls entre el món esportiu català en el seu segon any de celebració.

L'acte de lliurament va començar després del sopar amb els reconeixements dels clubs i associacions esportives a una persona de la seva entitat per la seva implicació, trajectòria o èxit esportiu. Així, van ser reconeguts el Carles Pujol del Club de Bàsquet Rosella, el Jordi Garcia de l'Escola de Futbol de Viladecavalls, l'Eva Garcia del Club de Patinatge Artístic Viladecavalls, la Fina Mora -a títol pòstum- del Club de Bàsquet Viladecavalls, tota la secció femenina dels Corredors de Fons de Viladecavalls, el Juan Carlos Santander "Juanín" de l'Unión Deportiva Can Trias, el Pere Salas del Club de Petanca Els XIII i l'Israel Tarrés del Casal Familiar de Viladecavalls.

Tot seguit, l'Ajuntament va lliurar els reconeixements honorífics de Viladecavalls per la seva trajectòria i la seva aportació tant en el teixit esportiu local com a la vila a l'Albert Matarín, l'Artur Portero dels Corredors de Fons de Viladecavalls, la Dolors Quintana, el Pere Gusi del Club de Bàsquet Viladecavalls, així com a les joves promeses, Marta San José i Íker Llamas.

A continuació, es van donar a conèixer els premis Millor esportista masculí i Millor esportista femenina de Viladecavalls de l'any 2017. Entre els nominats a Millor esportista masculí es trobaven en Jan Collado de l'Escola de Bàsquet Rosella, La Unión Deportiva Can Trias, l'equip masculí de Pàdel del Casal Familiar i el Manuel Pérez Carmona de Corredors de Fons de Viladecavalls, sent aquest últim el guanyador en aquesta primera edició del premi. Pel que fa a la Millor esportista femenina de Viladecavalls, les dues nominades, la Carla Caballé de Montesa i la Júlia González del Club de Patinatge Artístic de Viladecavalls, van rebre el premi execuo, ja que en el moment de la votació van obtenir el mateix nombre de vots.

La 2a Gala de l'Esport de Viladecavalls va finalitzar passada la mitjanit amb l'espectacle final de màgia a càrrec del mag Joaquin Matas.

Durant el sopar i l'acte de lliurament, es van sortejar un seguit de regals proporcionats pels patrocinadors de la gala, Joieria Pere Berenguer, Benito Sports, Supermercats Bon Preu, Casa Gispert, Restaurant Ristol i l'agència Pirineu Evasió.

En relació a la Taula de votacions dels millors esportistes 2017 de Viladecavalls, aquesta es va constituir amb l'assistència d'un representant de cadascuna de les entitats esportives del municipi, a més de 2 tècnics de l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Les votacions es realitzen en graella de paper, assignant diferents puntuacions de més a menys en funció dels mèrits presentats per les mateixes entitats o persones individuals, a sobre tancat al registre de l’Ajuntament. En la suma total dels punts apareixen els guanyadors. Tot el procediment de votació es formalitza en acta oficial a les dependències de l’Ajuntament.

Podeu trobar totes les fotografies de la Gala de l'Esport de Viladecavalls en el següent enllaç.

 

Galeria d'Imatges

Espectacle final de màgia
Sopar de la gala
Millors esportistes de l'any 2017 de Viladecavalls