Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:57 | 24/07/2024

Carnestoltes Viladecavalls 2016

Viladecavalls celebrarà els dies 12 i 13 de febrer la Festa del Carnestoltes, que enguany comptarà amb una terrorífica novetat.

dimarts 09 febrer 2016

Un any més els carrers de Viladecavalls seran testimoni de la gresca, disbauxa i xerinola d’aquest esdeveniment que se celebra any rere any al municipi i que compta amb una alta implicació i participació de la ciutadania. 

Aquest divendres 12, ressuscitarem El Carnestoltes i donarem el tret de sortida al Carnaval 2016.  Després de la gran acollida que va tenir l’any passat, tornarem a trobar-nos a la plaça de l’església i baixarem pel carrer Major fins a l’Ajuntament on tindrà lloc l’acte de resurrecció.

Com a novetat destacada d’aquest any, farem la 1a Zombie walk de Viladecavalls, on ens disfressarem tots de zombi i acompanyarem la comitiva terrorífica simulant la manera de caminar i d’actuar dels “morts vivents”.  Per ajudar a aquesta fita hi haurà instal·lat a la plaça de la Vila un taller de maquillatge zombi a partir de les 18:30h.

Dissabte 13 a les 17h:30h , amb l’arribada del Rei Carnestoltes, es donarà l’inici a la tradicional Cercavila. El recorregut s’iniciarà a la plaça de la Creueta i enfilarà cap al carrer Sant Martí i carrer Major en direcció Antoni Soler, Nou, Rosari, de Dalt i novament Antoni Soler on es realitzarà el concurs de comparses.

Tot seguit el Pavelló Municipal acollirà, per aquells que hagin adquirit tiquet, el Sopar i Ball popular de Carnestoltes, serà durant la vetllada quan s’atorgaran els premis del concurs de disfresses i es donarà a conèixer el nom de la comparsa guanyadora, que tindrà l’honor de ser Rei Carnestoltes 2017 i de participar en la seva organització.

Des de l’Ajuntament es vol animar als veïns i veïnes de Viladecavalls a sortir al carrer i gaudir de les activitats que s’han organitzat aquests dies, amb la col·laboració d’entitats del municipi i participar d’una manera festiva, cívica i responsable.

Podeu consultar la programació a l’agenda mensual de febrer o al cartell de Carnestoltes.

Si voleu participar en la tradicional Cercavila i concurs de disfresses, tot seguit trobareu les bases i el formulari d'inscripció. Recordeu que el termini de presentació de sol·licituds acaba el dijous 11 de febrer.