Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:17 | 24/07/2024

Carrers de Viladecavalls amb codi QR

Segon projecte amb Codi QR de l’escola Rosella, després de l’ itinerari botànic del 2012.

dimarts 10 juny 2014

Els alumnes de 6è de primària de l’escola Rosella van presentar el passat dijous 5 de juny a la tarda el projecte “Carrers de Viladecavalls amb codi QR” a la Biblioteca Pere Calders.

 El projecte  neix de la comunitat educativa de l’escola Rosella com a iniciativa per a introduir les TIC en l’àmbit educatiu, alhora que permet treballar amb els alumnes la informació sobre el personatge o fet que dóna nom al carrer.

Aquests codis són un sistema que permeten accedir ràpidament a informació addicional (text, vídeo, àudio, imatges, webs, blocs, etc.), i que pot ser llegida per un telèfon mòbil o altres dispositius.

El treball s’ha efectuat en 4 línies de desenvolupament bàsiques: La creació de continguts de cada carrer, la introducció a un entorn web d'aquests continguts, la generació dels codis QR i finalment la col•locació als carrers de les plaques amb els codis QR

Representants de l’Ajuntament de Viladecavalls, Departament d’Ensenyament i veïns del poble van valorar molt positivament aquest projecte, que suposa posar a l'abast de la població i visitants del municipi una bona part de la història de Viladecavalls.