Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:59 | 16/07/2024

Cavalcada de Reis a Viladecavalls

Viladecavalls es prepara ja per la visita dels tres Reis Mags de l’Orient, després que el passat 29 de desembre el Patge Martí recollís centenars de cartes de nens i nenes de Viladecavalls que es van acostar al Campament Reial, per a fer-les arribar a Ses Majestats.

dissabte 02 gener 2016

Després d’haver recorregut els milers de quilòmetres que separen el nostre poble de l’Orient, els Reis Mags arribaran dimarts cap a les 18h a l’Ajuntament de Viladecavalls en l’acte de benvinguda que els representants del Consistori i els veïns i veïnes del poble han organitzat en motiu de la seva presència al nostre municipi.

Abans però, a partir de les 17:30h. a la Plaça de la Vila podrem gaudir tots plegats d’una deliciosa xocolata desfeta ben calenta.

Com ja és costum, el Rei Blanc realitzarà un breu parlament, i tot seguit l’Alcaldessa, Cesca Berenguer, lliurarà a Ses Majestats “la clau que obre totes les portes” amb el propòsit que els Reis puguin accedir a totes les llars de Viladecavalls per repartir il·lusions en aquesta nit màgica.

Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Il·lustres Majestats d'Orient, començarà un recorregut que passarà per diversos carrers, fent entrega dels presents als nens i nenes.

El recorregut, s’iniciarà al carrer Major, on s’aturaran a l’església de Sant Martí de Sorbet per fer l’adoració al nen Jesús. Després continuaran l’itinerari pel carrer Sant Martí, LLevant, Font del Capellà, de Dalt, Nou, Pau Claris, Josep Tarradellas, Prat de la Riba i com cada any finalitzaran la cavalcada al carrer Francesc Macià.

Un any més, l’organització anirà a càrrec de l’Ajuntament de Viladecavalls i comptarà amb la col·laboració de la Comissió de Reis i de l’Associació de Veïns de Viladecavalls Centre.

Cavalcada a Can Trias

Paral·lelament, el nucli de Can Trias també festejarà, a partir de les 18h. Els Reis Mags sortiran del carrer Pintor Casas -a l’alçada del Centre Cívic Paco Cano- i continuaran el recorregut per diferents carrers de Can Trias amb el següent itinerari: carrer Pau Picasso, Pintor Sorolla, Miguel Hernández, Avinguda Barcelona, Isaac Albéniz, Lluís Millet, Arquitecte Gaudí, Indústria i retornaran al Centre Cívic Paco Cano on faran l’entrega de regals.

En aquest cas, l’organització anirà a càrrec de l’Associació de Veïns de Can Trias i comptarà amb la col·laboració del Consistori de Viladecavalls.