Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:58 | 23/07/2024

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Viladecavalls

Demà dijous 10 al vespre Viladecavalls donarà el tret de sortida a la celebració de la Diada de l’11 de setembre amb un seguit d’actes institucionals que tindran lloc a la Plaça de la Masia de Can Turu.

dimecres 09 setembre 2015

 

L’Ajuntament  ha organitzat un conjunt d’actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya  per tal de fer partícips a tots els veïns i veïnes del municipi.

A les 20:45 hores, s’iniciaran els actes amb la plantada simbòlica d’una alzina a la mateixa plaça, on també es col·locarà una placa commemorativa en memòria dels que han lluitat, lluiten i lluitaran per Catalunya.

Tot seguit, tindrà lloc la hissada de la senyera amb cantada de l’Himne Nacional de Catalunya on els grups municipals presents procediran a la tradicional ofrena floral. L’acte estarà amenitzat en tot moment pel Cor de Sant Martí i els alumnes de l’Escola de Música Pau Casals.

En acabar tot plegat es realitzarà el sopar popular  amb els veïns i veïnes del poble.

Divendres, l’Ajuntament organitza la tradicional pujada al Ros, un any més sortirem a peu des de la Plaça de la Vila a dos quarts de nou del matí per a renovar la senyera que hi ha al cim. Un cop a dalt, hi ha prevista la cantada de l’Himne Nacional de Catalunya i esmorzar per a tothom.

A la tarda, sortida d'autocars en destinació la Via Lliure que tindrà lloc a Barcelona.

Des de Consistori es vol animar als veïns i veïnes de Viladecavalls a gaudir de les activitats que l’Ajuntament ha preparat per a tots els públics,

Bona Diada!