Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:50 | 25/07/2024

Celebració de Sant Jordi 2022 a la Plaça de la Masia de Can Turu

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2022, l’Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat un seguit d’activitats per a tots els públics el 22 d’abril que tindran lloc a la plaça de la Masia de Can Turu a partir de les 9 del matí fins a les 19.30 hores.

dimarts 05 abril 2022

A les 9.30 hores, l’alumnat de l’Escola Rosella obrirà la jornada amb les tradicionals Danses de Sant Jordi, i a partir de les 11.00 hores, començaran les activitats infantils amb els contes i les cançons de Jaume Barri, dotze escenografies de contes clàssic a càrrec de Titellàrium, amb un passi de 10.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 19.30 hores, i la pintada en directe d’un mural a una de les parets de l'EMM Pau Casals per Toni Ortiz i l’escola Rosella.

Al llarg de tot el dia podreu passejar per les parades de llibres i roses que muntaran diferents entitats del municipi: les AMPA’s de l’Escola Rosella, la Llar d’Infants Municipal Barromina i l’Escola Municipal de Música Pau Casals, els grups de teatre Bastim i Arebrocs, els Petits Dracs de Viladecavalls, el Consell Jove de Viladecavalls, les associacions Reto i Teacció, l’associació veïnal Viladecavalls Centre i el forn Deleita’t. La Biblioteca Pere Calders es traslladarà a la plaça per exposar el seu catàleg de llibres i altre material en préstec.

A la tarda, continuaran les activitats infantils amb la petita llegenda de Sant Jordi pels alumnes de les llars d’infants de Viladecavalls, a càrrec de l’EMMPC, a les 15.30 hores, la instal·lació d’un drac inflable tobogan i l'enxaneta rocòdrom, de 16.00 a 19.00 hores, la passejada de dracs a càrrec de TRAPS, amb un passi de 16.15h a 16.45h i un altre a les 18.00 hores, i la presentació dels contes de l’Anna Fité “el concert més animal”, premi Emili Teixidó 2021.

L’entitat local Petits Dracs de Viladecavalls ens oferiran un tastet de danses a les 17.30 hores i a partir de les 17.45 hores, diversos autors i autores ens presentaran els seus llibres a l’espai d’escriptors i il·lustradors. Començarà la presentació del llibre de la Montse Barderi, seguit del David Yeste, el Jaume Cabanes i l’Elena Albertí.

A les 19.00 hores, es durà a terme el lliurament dels premis del Certamen Literari Pere Calders amb la amenització musical de l’EMM Pau Casals que donarà per finalitzada la jornada festiva.