Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:45 | 23/07/2024

Centre d'emergències municipal (CECOPAL) preparat davant les possibles nevades a Viladecavalls

L’Ajuntament de Viladecavalls ha condicionat la Sala de Plens com a Centre d'emergències municipal (CECOPAL) en previsió del temporal anunciat pel Servei Meteorològic de Catalunya per aquest cap de setmana.

divendres 08 gener 2021

Des del CECOPAL, es coordinen les eventuals emergències ocasionades pels episodis de meteorologia adversa, i s’analitzen el desenvolupament d’aquests per tal de preveure la millor resposta per a la seguretat de la ciutadania. 

L’Ajuntament està procedint també a la col·locació de saques de sal a diversos punts del municipi en previsió que el veïnat necessiti utilitzar-les. Concretament, es podran trobar als locals socials de les diferents associacions de veïns, a la plaça Roc Blanc de Can Trias i a l’aparcament municipal del carrer Orenetes al centre. Així mateix, aquesta tarda es procedirà a l’estesa de sal als principals carrers del municipi. 

Seguiu els canals de comunicació municipals i de protecció civil per a mantenir-vos informats i conèixer les mesures de seguretat recomanades. 

 

Consells preventius davant nevades i glaçades: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/nevades_glacades_i_onades_de_fred/