Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:46 | 15/07/2024

Certamen literari Pere Calders 2022

En el marc dels actes de celebració de Sant Jordi 2022 de Viladecavalls, s’obre la convocatòria per a presentar treballs al certamen literari Pere Calders d’enguany, que porta com a novetat una dotació econòmica repartida entre un primer, segon i tercer premi.

dijous 31 març 2022

El certamen és obert a totes les persones majors de 18 anys, que hauran de presentar obres de narrativa de ficció o relat curt, en català i de temàtica lliure, abans del dia 13 d’abril de 2022.

Per a presentar-se al concurs literari, els treballs han de tenir una extensió màxima de 5 fulls, en format DINA4 a doble espai, amb un tipus similar a Arial i cos 12, i fer-los arribar al correu electrònic de la biblioteca Pere Calders: b.viladecavalls.pc@diba.cat amb el següent procediment de presentació:

  • 1 document amb l’obra sense signatura o amb pseudònim
  • 1 document amb les dades personals: nom i cognoms, data naixement, adreça completa, telèfon,  correu de contacte i NIF
  • 1 carta adreçada a l’Ajuntament de Viladecavalls indicant expressament que és coneixedor de les bases de la present convocatòria, que compleix els requisits de participació i que n’accepta el seu compliment. La no acceptació de les bases per part de la persona participant serà motiu d’exclusió del treball presentat.

El jurat, integrat per una persona representant de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls i de la Biblioteca Pere Calders, i tres persones de l’àmbit cultural del municipi, s’encarregarà d’atorgar els premis del certamen durant els actes de Sant Jordi del proper 22 d’abril.

Premis:

  • 1r premi: 500 euros
  • 2n premi: 300 euros
  • 3r premi: 200 euros

Podeu trobar les bases del concurs a: Certamen literari Pere Calders de Viladecavalls