Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:50 | 24/07/2024

Cesca Berenguer assisteix a la sessió de treball del CCVOC

divendres 05 desembre 2014

L’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer va assistir el passat dimecres 3 de desembre a una nova reunió del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental a la seu del Consell Comarcal.

L’Anàlisi de les conseqüències de l’aplicació de la llei estatal de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) i altres canvis legislatius i qüestions d’interès pels municipis han centrat l’ordre del dia.

Durant la celebració del consell, Berenguer ha tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions amb el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, i de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch per tal de pal·liar les repercussions del canvi legislatiu que suposa la LRSAL

D’altra banda, també s’ha fet seguiment d’acords que es van prendre en sessions anteriors com l’estudi que es va encarregar al Consell i al Copevo per determinar la viabilitat del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica, davant les importants dificultats econòmiques per les quals passa el Copevo per poder continuar prestant els serveis en relació a les polítiques de promoció econòmica i ocupació. 

També s’ha fet seguiment dels avanços del projecte “Boscos del Vallès” i del projecte d’integració orgànica dels recursos de l’àrea bàsica de serveis socials. 

“Davant els obstacles que suposa la LRSAL i la incertesa que provoca la nova Llei de governs locals, a Viladecavalls seguim actuant amb l’afany per continuar prestant serveis de qualitat destinats a donar resposta a les necessitats socials i a les persones.”