Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:53 | 23/07/2024

Cesca Berenguer assisteix als Premis Cambra 2021

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de la regidora de Comunicació, Dolors Salmerón, van assistir a la 135a edició dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç de Terrassa, el passat 1 de juliol al teatre auditori de Sant Cugat del Vallès.

dilluns 05 juliol 2021

En aquesta edició, amb un format adaptat a la COVID, es va donar suport al sector cultural, fent un reconeixement pel seu lideratge i coratge empresarial davant la situació de pandèmia que ha afectat de manera especial a aquest sector.

A l'acte, presidit pel vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Hble. Sr. Jordi Puigneró, es van lliurar els premis al Sr. Ignasi Cusidó i Simón, fundador de LAMP, S.A, guardonat amb el Premi Cambra 2021 al Lideratge Empresarial per la seva trajectòria professional, i al Consorci Sanitari de Terrassa, l'Hospital General de Catalunya i Mútua de Terrassa, condecorats amb el Premi Cambra 2021 a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19. Durant la cerimònia es va estrenar l'obra de teatre "històries de la Cambra" sobre el passat, present i futur de les cambres amb dramatúrgia a càrrec de Sergi Pompermayer.

Cesca Berenguer ha remarcat "la bona organització de l'acte i la seva originalitat en aquests temps marcats per la crisi sanitària que ens ha tocat viure" i ha mostrat el seu suport tant a les empreses guardonades com a tot el món cultural i empresarial que ha lluitat i lluita per tirar endavant en aquests moments difícils, amb originalitat i professionalitat.