Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:21 | 13/07/2024

Cesca Berenguer demana diàleg i negociació en una Diada marcada per l'excepcionalitat del moment polític

Viladecavalls va endegar els actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya el passat dilluns 10 de setembre al vespre, on no hi van faltar les reivindicacions per la llibertat dels presos polítics per part dels assistents, així com la petició de diàleg i defensa pacífica dels drets fonamentals individuals i col•lectius per part del Consistori.

dimecres 12 setembre 2018

Els actes institucionals van arrancar amb l'actuació musical de benvinguda de l'Anna Tapia, la Fàtima Miró i la Maria Cristóbal amb diverses peces musicals i donant el tret de sortida de la hissada de la senyera amb la interpretació del Cant dels ocells.

Les formacions locals de cant coral, Cor Sant Martí i Les Veus de Les Carenes van amenitzar la hissada de la senyera i l'ofrena floral a la plaça de la Masia de Can Turu amb peces com el Cant de la Senyera o l'Himne dels Segadors i en acabar, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va dur a terme un parlament en el qual va instar als governs català i espanyol a dialogar i negociar per trobar una solució a les aspiracions d'una part important de la ciutadania de Catalunya.

Berenguer, va reclamar també que cal defensar els drets fonamentals tant individuals com col·lectius, sempre des del respecte, el civisme i d'una manera pacífica. "Crec que tots estarem d'acord en el dret de tenir drets i sobretot en la obligació de qualsevol governant democràtic de defensar-los." va expressar Cesca Berenguer.

Els actes de dilluns van finalitzar amb el sopar popular dut a terme a la terrassa de l'Escola de Música Municipal Pau Casals, amenitzat per les havaneres del grup local Vent de Mestral i acompanyat de rom cremat.

L'endemà, un centenar de persones van participar en la tradicional Pujada al Ros per renovar l'estelada situada al cim del turó del Ros, cantar l'himne dels Segadors i celebrar tots junts la Diada.