Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:45 | 14/07/2024

Cesca Berenguer, es reuneix amb el Director General d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores i amb el Director de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Juan José Varios, per marcar el calendari d’inici d’obres de les rotondes de la C-58

Ahir al matí, Cesca Berenguer, Alcaldessa de Viladecavalls, s’ha reunit a les Instal·lacions del Ministerio de Fomento a Barcelona amb el Director de Carreteres de Catalunya, Sr. Juan José Barios i amb el Director General d’Infraestructures de Mobilitat, Sr. Xavier Flores

dimarts 03 febrer 2015

En la reunió es va treballar per marcar el calendari d’inici d’obres de les rotondes de la C-58.  Durant el transcurs de la reunió es va parlar del mes d’abril com a probable inici de les obres. No obstant això, per poder avançar cal fer unes obres d’adequació dels serveis (electricitat, aigua, telefonia) que passen per aquesta zona. Aquestes actuacions d’adequació dels serveis s’iniciaran en breu per generar les mínimes molèsties als veïns un cop comenci la construcció de les rotondes. 

Durant la reunió de treball també es va parlar de les actuacions previstes en les plataformes del IV Cinturó al seu pas per Can Trias. L’adequació de la zona  podria iniciar-se al final del 2015, ja que existeix dotació pressupostària. Ara s’està treballant en el disseny de la redistribució d’espais. 

Segons Cesca Berenguer “no podem abaixar la guàrdia per aconseguir els nostres objectius. Hem de ser perseverants, treballant  i insistint per finalitzar les obres que  afecten Viladecavalls. El treball comença a donar els seus fruïts però no és el moment de relaxar-nos”.