Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:28 | 12/07/2024

Cesca Berenguer es reuneix amb l'alcalde de Terrassa per allargar la línia 5 de bus fins a Sant Miquel de Guanteres

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, es va reunir amb l'Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, per avançar en la sol·licitud d'allargament de la línia 5 de bus fins a Sant Miquel de Guanteres, el passat dimecres 3 d'octubre a la Seu d'alcaldia de l'Ajuntament de Terrassa.

divendres 05 octubre 2018

Els màxims representants dels ajuntaments de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i de Terrassa, Alfredo Vega, es van reunir dimecres per tractar la viabilitat d'allargar el recorregut actual de la línia 5 d'autobús de Transports Municipals d'Egara (Tmesa) fins a l'estació de tren de Sant Miquel de Guanteres.

La trobada es va dur a terme a petició de l'Ajuntament de Viladecavalls i, a més dels dos alcaldes, va comptar també amb l'assistència del Regidor de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Viladecavalls, Marc González, i el de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa, Marc Armengol.

La reunió ve motivada per una reivindicació històrica de les dues associacions de veïns de Sant Miquel de Guanteres, Can Trias i les associacions de Roc Blanc i Can Gonteres de Terrassa, que demanen el perllongament de la línia 5 d'autobús per millorar la connectivitat del transport dels barris sol·licitants.

De la trobada es desprèn la voluntat de les dues administracions públiques per avançar en satisfer aquesta petició veïnal i fer efectiva aquesta millora de la mobilitat. En aquest sentit, s'iniciaran les gestions pertinents per valorar la seva viabilitat econòmica i jurídica.

Cesca Berenguer té previst reunir-se la setmana vinent amb la Direcció de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per tractar diversos temes en l'àmbit de la mobilitat de Viladecavalls, en la qual exposarà la voluntat d'ampliar el recorregut de la línia 5 d'autobús per tal de sol·licitar el seu suport tècnic i econòmic.