Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:51 | 12/07/2024

Cesca Berenguer i el Delegat del Govern, Fernando Brea, es reuneixen a l’Ajuntament de Viladecavalls

dimecres 22 octubre 2014

L’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer s’ha reunit aquest matí amb el Delegat del Govern de la Generalitat Fernando Brea per tractar diversos temes d’interès municipal.

Un cop finalitzada la reunió, Brea ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha fet un recorregut visitant  els punts més crítics de les obres del quart cinturó.

Precisament un dels temes que s’ha abordat a la reunió a banda les diferents realitats locals i col•laboracions possibles per part de la Generalitat, és la continuïtat de les obres de la B-40  i la necessitat de la seva finalització immediata. L’Alcaldessa ha posat en comú amb el Delegat del Govern les darreres converses amb el Ministerio de Fomento a Madrid. Aquest ha manifestat  el seu compromís en vetllar que els terminis establerts es complexin.

En clau econòmica s’ha tractat el pressupost i les subvencions del 2014, així com les liquidacions pendents per part de la Generalitat de Catalunya del Fons de Cooperació amb l’Ajuntament de Viladecavalls.

Un altre dels punts del dia que s’han estudiat són els accidents de la C-58 i la seva prevenció.  Brea ha manifestat que “No ens podem permetre tants morts en aquest país, continuarem les converses amb la DGT fins a invertir aquesta tendència”

Finalment,  Alcaldessa i Delegat han garantit la participació dels veïns del municipi que així ho desitgin al procés de participació ciutadana sobre el futur polític de Catalunya el del proper 9 de novembre