Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:06 | 16/07/2024

Cesca Berenguer i Meritxell Budó es reuneixen per posar en comú el projecte del nou consultori mèdic

Aquest dimarts 21 de setembre, l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i la Secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, s’han reunit per analitzar la situació del serveis sanitaris a Viladecavalls. La presentació del nou projecte de Consultori Mèdic al centre de Viladecavalls ha estat un dels punts destacats de la reunió, a més de la preocupació que l’alcaldessa ha traslladat en relació al funcionament del servei mèdic actual.

dimarts 21 setembre 2021

Tot seguit, s’han trobat amb la plataforma Defensem el consultori de Viladecavalls, a la Sala de Plens de l’ajuntament, on els seus portaveus Ramón Ruiz i Dolors Bourgeois, amb el suport de l’alcaldessa, han expressat a Budó les queixes i inquietuds de la població en relació als serveis sanitaris i han reclamat el retorn de  l’atenció primària pre-pandèmia al municipi.

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, s’ha mostrat molt satisfeta per la predisposició per part del departament de Sanitat a trobar solucions a les mancances dels serveis i, sobretot, el suport en tirar endavant el projecte del consultori mèdic.