Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:57 | 24/07/2024

Cesca Berenguer manté una reunió amb el Director de Rodalies de Catalunya per a la millora de les estacions a Viladecavalls

Amb l’objectiu de concretar les actuacions prioritàries de millora de l’accessibilitat i seguretat que s’han de dur a terme pròximament a les estacions de rodalies a Viladecavalls, l’Alcaldessa Cesca Berenguer es va reunir el passat 14 d’abril amb Félix A. Martín Merino, Director de Rodalies Catalunya, i Matias Morte, cap de línia de Rodalies de Catalunya.

dimecres 22 abril 2015

La trobada va servir per definir el planejament i  concretar  quines  accions es desenvoluparan a les estacions de  Viladecavalls i Sant Miquel de Gonteres – Viladecavalls.  Així mateix,  Cesca Berenguer  va realitzar una visita guiada a les instal·lacions de Sant Miquel per tal de donar a conèixer aquelles particularitats que presenten les infraestructures ferroviàries.

Una vegada elaborat el planejament i la posterior licitació de les obres, previstos a finals d’aquest any 2015, el termini d’execució aproximat dels treballs de modernització d’estacions i millora de la seguretat es que finalitzi durant la segona meitat del 2016.

Algunes de les accions que es desenvoluparan són l'extensió de les andanes i rectificació d'alçada d'aquestes, la construcció de passos subterranis entre andanes i finalment la instal·lació d'ascensors.

L'Alcaldessa Cesca Berenguer ha fet una valoració molt positiva de la trobada i va manifestar: "ambdues parts tornarem a seure'ns en una propera trobada amb l'objectiu de continuar parlant sobre aquests punts claus per a la millora de la mobilitat, la seguretat, i la qualitat del servei”.