Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:04 | 19/07/2024

Cesca Berenguer present ahir a la sessió del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental

dijous 03 juliol 2014

Ahir dimecres, 2 de juliol, la seu del Consell Comarcal va acollir una nova sessió del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental.

A l’acte  va assistir l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, amb l'objectiu d’aprofundir sobre l’impacte de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals  i la situació de la Llei de Governs Locals. Aquestes jornades es desenvoluparan en tres sessions, previstes per la propera tardor.

Durant la sessió del Consell també s’ha donat el vist-i-plau a la pròrroga i ampliació del Pla d’Actuació Comarcal, que inclourà noves actuacions pel que fa a la prevenció d’incendis.

En aquest sentit, Berenguer ha destacat la importància d’impulsar el projecte “Boscos del Vallès”  i avançar en matèria de prevenció d’incendis en una comarca amb una superfície forestal tan extensa.

Beques menjador

D’altra banda, es van fer públiques les dades de les sol•licituds de beques de menjador per al curs escolar 2014-2015, amb un total de 12.796  peticions, 68 a Viladecavalls fet que ha suposat a tota la comarca un increment del 25% respecte al curs que ha acabat. 
 Davant aquesta situació, el Consistori es compromet a estudiar la manera de  fent front a les necessitats d’aquestes famílies i garantir la suficiència alimentària dels infants tal i com ja va disposar el curs passat amb la concessió d’ajuts addicionals a una vintena de famílies.