Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:56 | 15/07/2024

Cesca Berenguer, proclamada alcaldessa de Viladecavalls

Cesca Berenguer, cap de llista de Convergència i Unió (CiU) a les darreres eleccions municipals, ha estat proclamada alcaldessa de Viladecavalls, avui dissabte 13 de juny, durant l'acte de configuració del nou Ple municipal per al període 2015-2019.

dissabte 13 juny 2015

 En el decurs de l’acte el president d'edat ha traspassat el símbol del bastó de comandament a Berenguer, que, per la seva banda, ha atorgat la insígnia de regidors als cinc nous membres de corporació.

 

Durant la votació, presidida per la Mesa d'Edat, formada pels regidors Jesús Porres i Víctor Palacios, Berenguer s'ha fet amb l'Alcaldia.

En el moment dels parlaments, Berenguer ha agraït la col·laboració dels socis i sòcies de govern, companys i companyes de partit, regidors i regidores a l'oposició. Com a cloenda de l'acte oficial l’Alcaldessa de Viladecavalls  manifestar la seva disponibilitat per a mantenir una bona entesa i la cordialitat necessàries per treballar per al bon desenvolupament del municipi.

Els regidors i regidores que compondran el nou consistori són: per CiU, Cesca Berenguer, Pedro Nogués, Dolors Salmerón, Jesús Porres i José Valero; per Fem Viladecavalls, Carles Rodríguez, Mª José Rodríguez i Mª Teresa Pascual; per ERC Glòria Ullés, Victor Palacios i Carme Giralt; per Ciutadans Carlos Mendez i pel PSC Marc González.

Galeria d'Imatges

Proclamació alcaldessa Viladecavalls 2015