Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:02 | 13/07/2024

Cesca Berenguer reclama la finalització del projecte adjacent al túnel de Can Trias al cap de Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, ha reclamat i exigit l’execució de l’arranjament de la zona adjacent de les plataformes del Quart Cinturó i adequar l’espai adjacent al carrer Pintor Greco

dimarts 09 febrer 2021

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha mantingut una reunió telemàtica amb el cap de Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Sr. Vicente Vilanova, per a consultar l’estat i l’evolució del projecte de la B-40 i s’ha reclamat i exigit l’execució de l’arranjament de la zona adjacent de les plataformes del IV Cinturó, zona annexa al túnel de Can Trias.

L’Ajuntament de Viladecavalls continua insistint i treballant per aconseguir que el Ministeri de Foment enllesteixi les obres del Quart Cinturó i, en concret, doni resposta a la necessitat inajornable d’adequar l’espai adjacent al carrer Pintor Greco que permiti dignificar l’obra.

En aquest sentit, s’ha acordat una reunió en els pròxims dies per planificar de forma realista l’execució del projecte d’adequació de la zona de les plataformes del carrer Pintor Greco.