Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:17 | 20/07/2024

Cesca Berenguer reivindica la finalització de les obres del quart cinturó als Premis Cambra

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va assistir als Premis Cambra 2022 celebrats ahir dijous 14 de juliol al teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, on es va unir a la denúncia pel retard de la construcció de l’autovia B40 i les conseqüències negatives que comporta per a Viladecavalls i els altres municipis afectats.

divendres 15 juliol 2022

Aquest esdeveniment l'organitza, anualment, la Cambra Oficial de Comerç, Indústira i Serveis de Terrassa per el reconeixement al sector empresarial que ha destacat en els àmbits de la internacionacionalització, la sostenibilitat i la innovació. L'esdeveniment es celebra des del 1977 i només ha estat interromput el 2020 per la pandèmia.

Aquesta edició s'ha celebrat sota el títol "La real Passió dOlesa. La B40" per visibilitzar el greuge que pateix la comarca pels incompliments dels terminis de finalització de les obres del quart cinturó.

Han acompanyat l'alcaldessa, la regidora de Comunicació, Dolors Salmerón, i el regidor de Comerç i Mercats, Carlos Méndez. A l'acte han assistit autoritats del govern de l'estat i de la Generalitat de Catalunya.

Al final de l'acte s'ha fet la projecció d’un vídeo, en el qual hi participa l'alcaldessa de Viladecavalls i on destaca la importància de que les tres administracions locals afectades treballin conjuntament per assegurar l’èxit de la reivindicació. 

Podeu veure el tall del vídeo a continuació: