Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:27 | 12/07/2024

Cicle de quatre seminaris per aprofundir en la recerca de feina

L’Ajuntament de Viladecavalls organitza, durant el primer semestre de 2016, un cicle de seminaris sobre diversos aspectes a tenir en compte durant el procés de recerca de feina.

dimarts 01 març 2016

Adreçats especialment a persones en situació atur  adscrites com a demandants de feina al Servei Local d’Ocupació, aquests cursos persegueixen l’objectiu de millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral.

El primer dels quatre seminaris serà el dijous 10 de març amb el títol "Organització i gestió del temps en la cerca de feina”. “Quines competències sol·licita el mercat de treball?” és la proposta per al dia 7 d’abril i “Eines i recursos per la cerca de feina temporada d’estiu” el 12 de maig. Per últim, el cicle es tancarà dijous 16 de juny amb el seminari “Les xarxes socials. APP en la cerca de feina”.

Des del Consistori esperem que aquests seminaris siguin del vostre interès, i us emplacem a participar-hi de forma activa, Les activitats es desenvoluparan en els dies senyalats a l’aula d’informàtica del Centre Cívic Paco Cano.

 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a yordoñez@ccvoc.cat, slo@viladecavalls.cat o al telèfon 937 887 141.